Věnujte prosím pozornost této výzvě

26. 7. 2012 1:53
přidejte názor
Autor: Redakce
Policie ČR pátrá po pachateli, který se od začátku roku na území hlavního města Prahy a v dalších městech po celé České republice dopustil loupežných přepadení v peněžních ústavech.


Fotografie pachatele najdete ve fotogalerii

Unknown media type: gallery

Srovnáním záběrů z bezpečnostních kamer jednotlivých peněžních ústavů bylo zjištěno, že u pachatele došlo v průběhu půlroku k rapidnímu váhovému úbytku, a je tedy předpoklad, že trpí nějakou závažnější nemocí.

Pachatel vždy stejným způsobem vstoupí do peněžního ústavu, kdy po chvíli na pracovníka za přepážkou vytáhne střelnou zbraň a požaduje vydání finanční hotovosti. Zaměstnanci mu ze strachu o život vydají peníze, které si ukryje pod bundu.

Celková způsobená škoda se nyní pohybuje v objemu několika set tisíc korun. Jeden z peněžních ústavů již na začátku roku nabídl za dopadení pachatele odměnu ve výši 500 000 Kč.

Pachatel se maskuje čepicí, někdy slunečními či dioptrickými brýlemi, nalepovacím knírem, někdy v kombinaci s bradkou (není vyloučeno, že si vousy nechá narůst). Může být velmi nebezpečný, protože je ozbrojen. Z tohoto důvodu se jej nesnažte sami zadržet!

Jakékoli informace můžete volat na číslo 731 553 135 nebo na linku 158.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?