Výběrové řízení prestižních saúdskoarabských královských nemocnic v Praze

10. 3. 2009 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce
Dlouhodobá spokojenost s připraveností a výkonem našich zdravotníků pracujících na Středním východě vede k dalšímu navýšení nabídky volných pracovních pozic v tomto bohatém regionu.


30. března 2009 v sídle společnosti G5 Plus v Praze proběhnou osobní přijímací pohovory se zástupci řetězce saúdskoarabských královských JCI akreditovaných nemocnic King Faisal Specialist Hospital & Reseach Center. Největší zájem je o služby našich sester a porodních asistentek, kterým budou nabídnuty platy pohybující se v přepočtu okolo jednoho milionu korun ročně.

Velmi lákavé jsou také další zaměstnanecké výhody včetně 2 měsíců placeného volna ročně, bezplatného ubytování, 150% příplatků za přesčasové hodiny apod. Osobním přijímacím pohovorům bude předcházet veřejné představení nemocnic, které povede paní Ann Caseyová, ředitelka korporátního náborového oddělení. Zájemci o účast na této prezentaci a na přijímacích pohovorech do těchto i dalších zahraničních nemocnic mohou více informací získat na www.g5plus.com.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?