Zajímavé www stránky

12. 10. 2009 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce
Rostlinné tuky pro váš zdravý kořínek


www.zdravykorinek.cz

Tento web zaměřený na propagaci rostlinných tuků je rozdělen na pět hlavních částí. Sekce Tuky od A do Z popisuje složení tuků, jejich použití v kuchyni apod. Sekce Dieta a zdraví pak rozebírá použití tuků v redukční a nízkocholesterolové dietě a kvalitě přijatých kalorií. Následují sekce Zdravý životní styl, Rodina a děti a Bonusy a zábava.


Viviente.cz

www.viviente.cz

Také server Viviente.cz poskytuje bohatý obsah o zdravém životním stylu, výživě, fitness, cvičení a všem, co k tomu patří. Při otevření titulní stránky zaujmou jako první čtyři sekce - články o zdraví, zdravé recepty, katalog restaurací zdravého životního stylu a prodejen se zdravou výživou a výživové tabulky. Na titulní stránce pak najdeme i mnoho dalších odkazů na články týkající se potravin, pohybu a cvičení, relaxování, mateřství a dětí. Součástí webu je pak i placená výživová poradna.


Zdravá-výživa.net

www.zdravavyziva.net

Na webu zdrava-vyziva.net nalezneme mnoho různých článků v sekcích zdravý životní styl, stravování a diety, zdravé recepty a přírodní medicína. Dále je zde katalog obchodů se zdravou výživou a jednoduché diskusní fórum s diskusemi o souvisejících tématech.


Fitlife.cz - Zdravá výživa, recepty, hubnutí

www.fitlife.cz

Tento server nabízí bohatý obsah související se zdravým životním stylem a fitness. Najdeme zde články o složkách stravy, hubnutí, tipech pro zdraví a další. Další zajímavou sekcí je databáze sportovišť, ve které je možné vyhledat, kde lze různé aktivity provozovat. Podobně v databázi e-shopů lze vyhledat internetové obchody podle druhu zboží, které nabízejí.


Zdravé zuby

www.zdravezuby.cz

Web ZdravéZuby.cz je určen především dětem prvního stupně základních škol a jeho cílem je celoplošná prevence zubního kazu. Web se rozděluje na čtyři základní sekce: pro děti, pro učitele, pro celou rodinu a stomatologům. Každá z nich pak obsahuje část vlastního a část společného obsahu. Najdeme zde podrobné informace o projektu, edukační materiály, hry, testy, informace o seminářích pro učitele a další.


Bolesti hlavy a migréna

www.bolestihlavy.cz

Tyto stránky se zabývají problematikou bolestí hlavy ve všech souvislostech. Jsou zde pojednány příznaky, okolnosti vzniku potíží, jejich průběh a možné příčiny. Web z odkazů v levé části stránky popisuje příznaky, okolnosti, příběhy lidí s bolestmi hlavy. Odkazy z pravé části stránky pak vedou k pojmenování potíží, možnostem diagnostiky a léčby. Je možné také vyhledat lékaře specializujícího se na léčbu bolestí hlavy podle okresu, případně se po internetu nebo telefonicky objednat.


Břicho.cz - cviky na břicho

www.bricho.cz

Web Břicho.cz se zaměřuje na posilování břišního svalstva. Na přehledně zpracovaných stránkách kromě tipů a rad pro začátečníky najdeme více než třicet různých cviků na břicho. Všechny cviky jsou názorně ilustrovány pomocí dřevěných panáčků v jednotlivých fázích cviku. Další součástí webu je pak malé diskusní fórum, ve kterém je možné se poradit o nejasnostech či získat odpověď na případné dotazy.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?