Změna ve vedení Všeobecné fakultní nemocnice v Praze

10. 3. 2009 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce
Ředitel Všeobecné fakultní nemocnice v Praze MUDr. Jan Bříza, CSc., MBA, se rozhodl k 9. únoru 2009 odstoupit z osobních důvodů ze své funkce. Řízením nemocnice byla pověřena Mgr. Dana Jurásková, Ph. D., MBA, která doposud působila jako náměstkyně ředitele pro ošetřovatelskou péči ve Fakultní Thomayerově nemocnici.


MUDr. Jan Bříza bude ve své práci pro VFN v Praze pokračovat ve funkci zástupce ředitele. Řádné výběrové řízení na nového ředitele proběhne nejpozději do tří měsíců. MUDr. Jan Bříza odchází z funkce ředitele VFN v Praze po necelých třech letech. Pod jeho vedením se podařilo významně posílit pozici nemocnice jako špičkového pracoviště, které poskytuje specializovanou a superspecializovanou péči nejen pro obyvatele Prahy a Středočeského kraje.

VFN v Praze získala řadu prestižních ocenění, obsadila přední příčky v žebříčcích spokojenosti pacientů i zaměstnanců a došlo k otevření některých nově zmodernizovaných zdravotnických provozů. Mgr. Dana Jurásková, Ph. D., MBA, pověřená vedením nemocnice, bude pokračovat ve všech aktivitách, projektech a investicích, které v současné době probíhají, a to až do řádného výběrového řízení.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?