Vlákno názorů k článku Spánkovou paralýzu provází bezmoc, strach i pocit ochrnutí od Markéta - Ahoj jsem Markéta je mi 25let Vcera na neděly...

Markéta (neregistrovaný)

Ahoj jsem Markéta je mi 25let
Vcera na neděly 27.8.2023 jsem šla jako obvykle spát bylo kolem 22:09h . A stalo se mi už několikrát divná věc usnula jsem a měla jsem sen že vidím nějakýho člověka na žebříku a ten člověk se ke mně otáčí a měl celou ruku od krve a v tu chvily mě stihlo celé tělo nemohla jsem se hýbat jak v tom snu tak i ve skutečnosti , jako by moje tělo ochrnulo nevěděla jsem co dělat tak jsem si podvědomě řekla Ježíši Kriste a to byla asi velká chyba nebo to začalo sílit az mě stoho začaly klepat zuby , pak jsem řekla bože a to samé byla jsem stoho všeho tak paralyzována že jsem nevěděla jak stoho ven . Nakonec to odešlo ale už tohle nechci zažít je to děs a pakavat tímhle prochází plno lidí tak snímá soucítím je to hrůza ale nechápu proč se mi to děje když ležím na boku jako děsí mě to . Děkuju za odpovědi .

Dobrý den,
zkuste dodržovat preventivní doporučení, která jsou uvedená v článku.
Pokud se Vám tyto stavy budou dít i dále a budou narušovat Váš běžný život, doporučuji vyhledat psychologa/psychi­atra a vše s ním probrat.