Vlákno názorů k článku Svrab u lidí způsobuje nesnesitelné svědění. Jak ho poznat a léčit? od Káťa - Dobrý den, dcera před třemi týdny měla něco...

Káťa (neregistrovaný)
Dobrý den, dcera před třemi týdny měla něco jako kopřivku (pouze v obličeji) .. naše dětská doktorka řekla že alergie. Napsala tedy léky s kortikoidy a kortikosteroidy .. a koupat v řepíku. No mě se léky moc nelíbily, ale teda dcera podstivě užívala dle pokynů doktorky. Z (dle mého názoru "kopřivky") se najednou začli stávat puchýřky a to pořád brala ty léky jak bylo předepsáno. No a najednou po těch dvou týdnech se mi ráno vzbudila celá oteklá v obličeji až jsem se opravdu lekla! Okamžitě jsem jí vzala znovu k doktorce a ta se zhrozila že je to na 100% svrab! Dceři brzy bude 12 let a to doma máme ještě 8letého kluka.. a všichni se normálně mazlíme, válíme u televize,.. nikdo po takové době nemá jedinou známku ani pupínku a nic .. neměly by jsme to mít tedy taky? (dost lidí od této paní doktorky bere karty a odchází .. prý má velmi špatné diagnozy)
MUDr. Thai Bao Han (neregistrovaný)
Dobrý den, nerada diagnostikuji na dálku, ale otok obličeje není příznakem svrabu, který je navíc silně infekční. Vyhledejte lékařskou pomoc na pohotovosti v nejbližší dětské nemocnici.