Vzdělávání NLZP spolufinancované EU z ESF

10. 11. 2011 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce
Máme za sebou první měsíc největšího projektu kontinuálního vzdělávání nelékařských profesí financovaného z Evropského sociálního fondu. Projekt organizuje Aeskulap Academy ve spolupráci s Ministerstvem zdravotnictví ČR a IPVZ.


Celý systém vzdělávacích akcí formou konferencí a seminářů odborně zaštiťuje a garantuje Česká asociace sester v jednotlivých regionech celé České republiky.

Vysokou úroveň organizace a odborných přednášek ukázaly již první akce, které se konaly během září v Havířově, Českých Budějovicích, Olomouci, Kladně a v Náchodě. Tematické zaměření se neslo a i nadále ponese v duchu kardiovaskulárních, cerebrovaskulárních a onkologických onemocnění se zaměřením na ošetřovatelskou péči.

V souvislosti s tematikou onkologických onemocnění upozorňujeme na projekt České asociace sester, který je zaměřen na preventivní očkování žen proti HPV. Více informací najdete na http://www.cnna.cz

Návštěvnost se s každou akcí zvyšuje a to je pro nás dobré znamení. Největším poděkováním pro nás je však vždy skutečnost, když po skončení akce účastníci osobně přijdou a sdělí nám, že se jim akce velmi líbila. Přednášející, kteří jsou z řad erudovaných a kvalifikovaných zdravotníků, sklízí obdiv a potlesk všech. Celý program vyzařuje odborné znalosti a zkušenosti všech přednášejících, kteří se problematice věnují již mnoho let. Vyjmenovávat je by bylo dlouhé a neradi bychom na někoho zapomněli. Sjíždějí se na každou akci takřka z celé republiky.

Je však nutné vyzdvihnout také práci krajských koordinátorů, kteří se starají jak o přípravu celé akce ve svém regionu, tak dohlížejí na hladký průběh i během dne. Starají se, aby vše probíhalo hladce a všichni účastníci měli to, co potřebují. Spolu s Aeskulap Akademií zajišťují také prostory a zázemí pro akci, které jsou vždy velmi důstojné.

Pokud jste se ještě na akci v rámci projektu nedostali, program ve vašem regionu a on-line přihlášku najdete na http://www.cnna.cz

Těšíme se na setkání s vámi všemi, kteří se rozhodnete doplnit si své znalosti a přijdete na společné akce, které se konají po celý podzim tohoto roku.


O autorovi: Ing. Bc. Irena Kouřilová, Viceprezidentka ČAS, moderátorka konferencí

1)
roky) x AST (U/l
2)
PLT (109/l

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?