Zdravotnictví a medicína
Fotogalerie: Zásadité potraviny mohou pomoci při překyselení organismu. Podle
Předchozí
/
Další
Fotogalerie: Zásadité potraviny mohou pomoci při překyselení organismu. Podle
Předchozí
/
Následující
ZAVŘÍT REKLAMU
FOTOGALERIE BUDE POKRAČOVAT ZA
5 s
Předchozí
Následující
Další
Předchozí
Sdílet galerii
Zobrazit článek k této galerii
Další galerie
Rakovina tlustého střeva a konečníku
V rámci diety při vysokém cholesterolu zapomeňte na hamburger
Steatóza jater většinou probíhá bez viditelných symptomů
Bakterie způsobující erysipel neboli růži se do těla
Štěnice jako nevítaný host: jak vypadá kousnutí od štěnice
Folikulitida může být důsledkem nesprávného holení
Nejnovější články
Kolísavý krevní tlak bývá výsledkem stresu i nemoci. Může dokonce zvýšit riziko rozvoje demence
Čevabčiči je neodmyslitelně spojeno s balkánskou kuchyní. Zkuste si ho připravit se smetanou a pita chlebem
Ganglion není životu nebezpečný, přesto dokáže nepříjemně potrápit. Někdy však není potřeba ho léčit
Psychické poruchy trápí miliony lidí po celém světě. Nejvíce rozšířené jsou neurózy a deprese
Skvrny na jazyku mohou být příznakem poranění i rakoviny. Někdy jsou způsobeny kouřením
Výron kotníku doprovází otok a bolest. Pomáhá ho ledovat
K mírně zásaditým potravinám se řadí dýně, jablka, jahody, kiwi, řepa, ředkvičky, kyselé zelí, houby, některé luštěniny, lněný olej či zelený čaj.
Více v článku
Depositphotos