Zdravotnictví a medicína
Fotogalerie: Zásadité potraviny mohou pomoci při překyselení organismu. Podle
Předchozí
/
Další
Fotogalerie: Zásadité potraviny mohou pomoci při překyselení organismu. Podle
Předchozí
/
Následující
ZAVŘÍT REKLAMU
FOTOGALERIE BUDE POKRAČOVAT ZA
5 s
Předchozí
Následující
Další
Předchozí
Sdílet galerii
Zobrazit článek k této galerii
Další galerie
Rakovina tlustého střeva a konečníku
V rámci diety při vysokém cholesterolu zapomeňte na hamburger
Steatóza jater většinou probíhá bez viditelných symptomů
Bakterie způsobující erysipel neboli růži se do těla
Štěnice jako nevítaný host: jak vypadá kousnutí od štěnice
Folikulitida může být důsledkem nesprávného holení
Nejnovější články
Plicní chlamydie není radno podceňovat. Proto je třeba vědět, kde a jak se můžete nakazit
Bramborové placky: recept na poklad české kuchyně. Připravit můžete i zdravou variantu z celozrnné mouky
Mojito Recept: Klasické, nealko i zdravá varianta
Krevní obraz slouží k odhalení infekcí, anémie i rakoviny. Podívejte se, jaké hodnoty jsou v normě
Nakládaný hermelín recept: při přípravě dbejte, aby byly všechny suroviny ponořené v oleji
Aperol Spritz Recept: Originál, nealko i zdravá varianta
K nejvíce zásaditým potravinám se řadí některé druhy ovoce (citrony, grepy, mango, meloun) a zeleniny (cibule, špenát, česnek, listový salát, chřest, petržel, celer, brokolice).
Více v článku
Depositphotos