Lyofilizované řepa je specifická svou zemitou přesto lehce nasládlou chutí. Díky šetrnému procesu zpracování zachovává veškeré nutriční hodnoty. Je bohatá zejména na antokyany, které posilují cévy a také podporuje produkcí oxidu dusnatého v cévách. Tím podporuje zdraví celého oběhového systému.

Lyofilizace je šetrný způsob sušení ovoce mrazem, kdy dochází k odstranění veškeré vody z plodů. Zůstává uchována chuť, barva i důležité vitamíny a minerály. Oproti sušenému ovoci chutnají lyofilizované plody jako čerstvé!

| Energetická hodnota | 1290 kJ / 307 kcal |
| Tuky | 1 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,6 g |
| Sacharidy | 48 g |
| - z toho cukry | 39 g |
| Vláknina | 27 g |
| Bílkoviny | 13 g |
| Sůl | 1,1 g |

Naše lyofilizovaná řepa má BIO certifikát - Produkce ekologického zemědělství EU.

Složení: 100% BIO lyofilizovaná řepa.
Původ: Polsko
Distributor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladování: Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě.
Hmotnost: 45 g