Mandarinky jsou bohatým zdrojem vitamínů (A, B i C) a minerálů (hořčík, železo, vápník, nebo fosfor). Mrazem sušené mandarinky neobsahují přidaný cukr, konzervanty ani aromata.

Lyofilizace je šetrný způsob sušení ovoce mrazem, kdy dochází k odstranění veškeré vody z plodů. Zůstává zachována chuť, barva i důležité vitamíny a minerály. Navíc je díky lyofilizaci potlačena oxidace vzduchem a chemické změny v ovoci. Ovoce tak má dlouhou trvanlivost a to až 1 rok.

| Energetická hodnota | 1290 kJ / 307 kcal |
| Tuky | 1 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,6 g |
| Sacharidy | 48 g |
| - z toho cukry | 39 g |
| Vláknina | 27 g |
| Bílkoviny | 13 g |
| Sůl | 1,1 g |

Složení: 100% lyofilizovaná mandarinka.
Původ: Polsko
Distributor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladování: Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě.
Hmotnost: 45 g