Svěží kyselá chuť je zárukou vysoké dávky vitamínu C. Obsahují také vitamín B či jód, vápník, železo a draslík. Vybrali jsme pro vás višně sušené mrazem v BIO kvalitě, které neobsahují chemii (pesticidy, těžké kovy), neboť jsou vypěstovány v ekologickém zemědělství.

Lyofilizace je šetrný způsob sušení ovoce mrazem, kdy dochází k odstranění veškeré vody z plodů. Zůstává uchována chuť, barva i důležité vitamíny a minerály. Oproti sušenému ovoci chutnají lyofilizované plody jako čerstvé!

| Energetická hodnota | 1472 kJ / 348 kcal |
| Tuky | < 0,5 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
| Sacharidy | 75 g |
| - z toho cukry | 41 g |
| Vláknina | 9,5 g |
| Bílkoviny | 6 g |
| Sůl | 0,02 g |

Naše lyofilizované višně mají BIO certifikát - Produkce ekologického zemědělství EU.

Složení: 100% BIO lyofilizované višně.
Původ: Polsko
Distributor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladování: Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě.
Hmotnost: 45 g