Hojicha je zlehka pražený zelený čaj. Hojicha je zpracována z řapíků rostliny čajovníku. Nálev má světle hnědou barvu s vůní pečeného chleba. Kompletní specifikace Země původu: Japonsko, Kyoto Chuť: Sladká, jemnější Hojichu by neměly konzumovat děti do 12 let, těhotné ženy Složení L-theanin Katechiny Kofein Tanniny Dávkování a způsob přípravy 2 čajové lžičky na 430ml vody První nálev zalijeme vodou o teplotě 70-80°C Louhujeme 1 minutu, dokud výluh nedostane jemně nazelenalou barvu. Pro každý další nálev postačí 20s. Podáváme nejlépe v čajových kalíšcích Užíváme si přítomný moment v doprovodu čaje Upozornění:“Naší specializací není klinická medicína. Vycházíme z vědy a množství studií založených jak na zvířecích tak lidských modelech. Při testování produktů v naší biohackingové praxi také používáme sebe-experimenty a různé způsoby měření. Neberte informace v tomto článku jako rady od svého lékaře a vždy k sobě a ke svému zdravotnímu stavu přistupujte zodpovědně.”