Žaludek potřebuje dostatek kyseliny chlorovodíkové pro správné trávení potravin a vstřebávání jejich jednotlivých složek, zatímco enzym pepsin je nezbytný pro trávení bílkovin. Hořec žlutý je odjakživa součástí lidového léčitelství, kde se používá pro své vlastnosti související s hladkým trávením, produkcí žluči, trávících enzymů a slin. Pokud v žaludku klesne produkce kyseliny chlorovodíkové, dochází k problémům s trávením, běžně např. k tzv. pálení žáhy, později k vážnějším problémům. Právě pravidelné pálení žáhy je ukazatelem nízké hladiny kyseliny chlorovodíkové, a napovídá nám, jak si můžeme pomoci.
1. komplexní podpora trávení = žaludek (kyselina chlorovodíková) + trávení bílkovin (pepsin) + hořec žlutý (žluč, enzymy, sliny)
2. homocystein = betain má vlastnosti související s hladinou homocysteinu, aminokyseliny, jejíž nadměrná hladina v těle může snižovat celkovou kondici
Produkt neobsahuje laktózu, mléko a lepek.
Produkt neobsahuje želatinu ani přísady živočišného původu.
Vyvinuto a vyrobeno ve Finsku.
Země původu suroviny USA.
|
Počet dávek v balení: 60
|
1 kapsle
|
|
Betain-hydrochlorid
|
550 mg
|
|
Extrakt z Hořce žlutého
|
50 mg
|
|
Enzym pepsin
|
25 mg
|