Bod G vaší ženy čeká na dotek. Proč je stimulace důležitá?

9. 11. 2017 11:20
přidejte názor
Autor: Redakce
Platí, že nespokojená žena = hotové neštěstí. Proto je na nás, partnerech, abychom se o ženské blaho postarali nejlépe jak umíme. Zaměříme se na bod G a zjistíme, proč si ženy tak intenzivně užívají jeho stimulaci.


Jak najít G bod?

Bod G obvykle najdete na vrchní vnitřní straně vaginy. Leží přibližně 8 cm hluboko. Pokud ho nenajdete, nelekněte se. Žena ho totiž může mít hlouběji, případně není tak výrazný, abyste jej cítil napoprvé. Ptejte se partnerky a soustřeďte se.
Bod G je hustě protkaný nervovými zakončeními. Na dotek je velmi citlivý a po klitorisu je to druhé nejcitlivější místečko ve vagině.

Bod G nahmatáte jako pevnou bulku se zvrásněným povrchem, který připomíná vlašský ořech. Okolí je měkké a hladké, takže byste si ho neměl splést.

TIP: Klikněte a naučte se jak bod G najít a správně stimulovat.

Žena potřebuje „kompletní péči“

Objevitelem je Dr. Ernst Gräfenberg, který bod lokalizoval již v roce 1944. V indickém sexuálním učení Tantra se o „posvátném místě“ psalo už před stovkami let.

Malá část žen dosáhne orgasmu pouze při stimulaci bodu G. Dráždění ostatních partií vaginy pro ně není dostatečně uspokojivé.

Ženský orgasmus je ale složitý mechanismus, takže se snažte vždy o dráždění více erotogenních zón najednou (klitoris a pysky, hýždě, vnitřní strany stehen, prsa, krk apod.).

Vimax tablety

Prospěšný účinek stimulace bodu G

Stimulace má i zdravotní účinek. Masáž je prospěšná pro prokrvení, a to nejen bodu G, ale celé vaginy. Prokrvený orgán funguje správně a postihuje ho méně onemocnění. Nezapomínejte proto na pravidelné opakování.

Pokud jste hrdá majitelka bodu G, ale doma se vám nedostává dostatečné „pozornosti“, přepošlete článek partnerovi. Pokud mu záleží na vašem zdraví a spokojenosti, důkladně se o vás postará.

Pozor, žena si vlastní rukou na bod G dosáhne jen těžko. I proto jsou vhodné dilda a vibrátory, aby se žena nemusela spoléhat vždy jen na partnera.

POZOR! Při necitlivé stimulaci může dojít ke krvácení z vaginy a penisu. Jaké jsou příčiny?

Současná estetická medicína umožňuje zákrok zvětšení G bodu, aby se dal lépe nahmatat. Tyto zákroky jsou však nebezpečné. Jemné nervy jsou náchylné na poškození. G bod může dokonce ztratit cit. Pojišťovna zákrok neproplácí a ve skutečnosti je zcela zbytečný.

Bod G bývá spouštěčem tzv.: mokrého orgasmu – squirtingu. Ženy často netuší, že jsou schopny ejakulovat, protože partner dráždí bod G příliš krátce.

DÁLE ČTĚTE: Vše podstatné o squirtingu. Jak ženě dopřát mokrý orgasmus?

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?