Róbert Rapčan jmenován examinátorem pro FIPP

8. 7. 2016 8:15
přidejte názor
Autor: Redakce
Medical Director EuroPainClinics(R) MUDr. Róbert Rapčan, FIPP, byl koncem května na mezinárodním kongresu World Institute of Pain (WIP) jmenován do prestižní pozice examinátora pro mezinárodní zkoušky FIPP v oblasti intervenční léčby bolesti.


Lékař je zároveň doposud prvním držitelem certifikace FIPP (Fellow of Interventional Pain Practice) v Slovenské a České republice.

World Institute of Pain je mezinárodní organizace, která komplexně zaštiťuje oblast intervenční léčby bolesti. Vyvíjí celosvětově aktivní činnost při předávání nejnovějších poznatků o intervenčních metodách a technikách do klinické praxe a zároveň soustavně udržuje a posiluje povědomí odborné i široké veřejnosti o možnostech této léčby.

Významný úspěch MUDr. Rapčana potvrzuje jeho špičkovou expertizu i absolutní profesionalitu a odbornost, které jsou pro znalostní platformu EuroPainClinics(R) excelentní devizou svědčící o kvalitě námi poskytované léčby, a rovněž jeho inovativní medicínský přístup k léčbě na mezinárodní úrovni. „Podstata i poslání funkce examinátora mezinárodních zkoušek FIPP spočívá v tom, že je schopen naprosto objektivně porovnávat a hodnotit znalosti a dovednosti jiných intervenčních algeziologů. Jako examinátor tak má jedinečnou možnost vidět, jak globálně funguje intervenční algeziologie po celém světě a jak druzí pracují,“ uvádí MUDr. Rapčan.

Celý rozhovor naleznete zde: |http://www.europainclinics.com/mudr-robert-rapcan-fipp-ziskal-prestizni-jmenovani-fipp-examiner-mezinarodni-organizace-world-institute-of-pain/]]

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?