Z regionů: ČSSD chce revizi koaliční smlouvy

13. 2. 2014 7:05
přidejte názor
Autor: Redakce
Karlovy Vary - Na mimořádném zasedání předsednictva městského výboru ČSSD Karlovy Vary bylo schváleno otevření krajské koaliční spolupráce a příprava na doplnění, opravy a změny v programovém prohlášení Karlovarského kraje.


„Bylo schváleno 14 mimořádných pracovních skupin pro jednotlivé oblasti v programovém prohlášení kraje. Ty budou spolupracovat s odborníky a konzultanty dané oblasti. Každá pracovní skupina zapracuje jednak volební program ČSSD, stejně tak i priority dle aktuální potřeby občanů a živnostníků z regionu a situace v kraji a obcí v závislosti na hodnocení roční koaliční spolupráce. A také pružné reakce na potřeby občanů v regionu,“ uvedl Marian Odlevák, předseda karlovarských sociálních demokratů.

Dodal, že aktuálním tématem je zdravotnictví s několika variantami řešení s důrazem na specifikaci rizik a přínosů. „Byl schválen vyjednávací tým k revizi koaliční smlouvy a programového prohlášení ve složení Martin Havel a Marian Odlevák. Časová osa vyjednávání ustupuje kvalitě a obsahu. Výše uvedené usnesení poté jednomyslně schválil okresní výbor ČSSD,“ doplnil Odlevák.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?