AbbVie je nejlepším zaměstnavatelem v ČR

22. 12. 2016 11:08
přidejte názor
Autor: Redakce

Biofarmaceutická společnost AbbVie se podle studie Aon Best Employers 2016 stala nejlepším zaměstnavatelem v České republice v kategorii malých a středních společností.




Hlavním kritériem pro udělení titulu je hodnocení personální politiky společnosti jejími vlastními zaměstnanci. Klíčem úspěchu je především pozitivní pracovní prostředí a nadstandardní míra motivovanosti zaměstnanců. Do hodnocení se letos zapojilo 71 firem a na celkových výsledcích se podílelo téměř 23 tisíc zaměstnanců z celé republiky. Výsledky ankety byly vyhlášeny již potřinácté.

Společnost AbbVie byla vyhlášena společně s dalšími čtyřmi firmami nejlepším zaměstnavatelem v České republice v kategorii malých a středních podniků (od 50 do 249 zaměstnanců). V kategorii velkých společností se mezi oceněné probojovalo celkem sedm firem. „Ocenění Best Employer je pro nás jasným signálem, že se ve vytváření naší firemní kultury ubíráme správným směrem. Děkuji všem zaměstnancům, kteří se průzkumu účastnili a přispěli tak k tomuto skvělému výsledku. Úspěchu jsme dosáhli především díky týmové spolupráci, zodpovědnosti a vysoké motivovanosti,“ řekl generální ředitel AbbVie Česká republika a Slovensko MUDr. Branislav Trutz.

Studie Best Employers analyzuje personální politiku v mnoha společnostech v ČR i v dalších zemích Evropy. Popisuje charakteristiky, které vytvářejí dobré místo pro práci, a sestavuje žebříček nejlepších zaměstnavatelů. Anketa o nejlepšího zaměstnavatele je realizována formou dotazníků a přihlásit se může každá firma, která má minimálně 50 stálých zaměstnanců a působí na trhu přes tři roky.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?