Astellas Pharma novým členem AIFP

21. 9. 2015 10:44
přidejte názor
Autor: Redakce

Farmaceutická společnost Astellas Pharma se stala novým členem Asociace inovativního farmaceutického průmyslu (AIFP).




Astellas Pharma se tak stala již 31. členem AIFP v České republice. Společnost se věnuje novým léčebným postupům u onemocnění, jakými jsou například nezhoubné zvětšení prostaty, rakovina prostaty či hyperaktivní močový měchýř, vyvinula rovněž inovativní léčivé přípravky pro široký okruh kožních onemocnění včetně atopického ekzému a akné.
„Těší nás, že v AIFP můžeme přivítat další společnost, jejímž posláním je zlepšování života pacientů díky inovativním farmaceutickým produktům,“ řekl výkonný ředitel AIFP Mgr. Jakub Dvořáček. „Jsem velmi potěšen, že se Astellas Pharma stala součástí AIFP, a hrdý na to, že budeme intenzivněji spolupracovat s inovativním farmaceutickým průmyslem v České republice. Pro naši společnost je pacient vždy na prvním místě, a proto se maximálně soustředíme na vývoj inovativních léků a řešení dosud nenaplněných potřeb moderní medicíny,“ dodal Piet Dury, výkonný ředitel Astellas Pharma pro Českou republiku.
Astellas Pharma s AIFP spolupracovala již v předešlých letech. Patřila například mezi první nečlenské společnosti, které se připojily k celoevropské iniciativě Transparentní spolupráce.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?