Cena hejtmana za záchranu života

6. 2. 2017 14:34
přidejte názor
Autor: Redakce

Plzeňský kraj každoročně vyhlašuje Cenu hejtmana za záchranu života. Své nominace mohou obyvatelé Plzeňského kraje zasílat na krajský úřad do 10. února 2017.




Nominace lze zasílat na kuponu otištěném v lednovém čísle měsíčníku Plzeňský kraj nebo dostupném na webových stránkách Plzeňského kraje www.plzensky-kraj.cz. Vyplněný tiskopis zasílejte na adresu: Plzeňský kraj, Cena hejtmana, Škroupova 18, 306 13 Plzeň nebo e-mailem na: cenahejtmana@plzensky-kraj.cz.

V nominaci je kromě popisu výjimečného činu nutné uvést jméno, příjmení, adresu, telefon, případně e-mail nejen nominované osoby, ale i navrhovatele. Z došlých nominací budou vybráni lidé, kteří na území Plzeňského kraje neváhali poskytnout první pomoc a přivolat záchranku, čímž přispěli k záchraně lidského života. Cenu za rok 2016 bude Josef Bernard, hejtman Plzeňského kraje, předávat na Krajském úřadu Plzeňského kraje letos v březnu.

Za rok 2015 bronzovou pamětní medaili a šek v hodnotě 10 tisíc korun převzali Zuzana Hovorková a Hedvika Maroušková z Kokašic, Blanka Nováková z Holýšova a Alois Stupka z Cheznovic.

Zleva: Zuzana Hovorková, Hedvika Maroušková, hejtman Václav Šlajs, Blanka Nováková a Alois Stupka

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?