Ceny ČLS JEP za nejlepší publikace

27. 10. 2015 10:38
přidejte názor
Autor: Redakce

Ceny za vědecké práce, vydané v roce 2014, udělené předsednictvem ČLS JEP v roce 2015 byly slavnostně předány jejich laureátům.




Stalo se tak 13. října při slavnostním odpoledni pořádaném k této příležitosti předsedou Senátu PČR Milanem Štěchem ve Valdštejnském paláci na pražské Malé Straně.
Cenu za knižní publikaci obdržel kolektiv autorů doc. Tomáš Fait, doc. Michal Zikán a doc. Jaromír Mašata za monografii „Moderní farmakoterapie v gynekologii a porodnictví“, prof. Hana Papežová za příručku pro ambulantní a nemocniční praxi „Naléhavé stavy v psychiatrii“. Třetí z cen v této kategorii převzali profesoři Aleksi Šedo a Rolf Mentlein za knihu „Glio ma Cell Biology“.
Jako nejlepší časopiseckou publikaci v medicíně vydanou v roce 2014 hodnotitelská komise ČLS JEP ocenila práci „Protection against varicella with two doses of combined measlesmumps-rubella-varicella vaccine versus one dose of monovalent varicelly vaccine:a multicentre, obseverblind, randomized, controlled trial“ autorského kolektivu pod vedením profesora Romana Prymuly. Slavnostní odpoledne zakončila prohlídka Valdštejnského paláce.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?