Dětská ambulance nymburské nemocnice se vrátila zpět

20. 4. 2016 8:13
přidejte názor
Autor: Redakce
Dětská ambulance nymburské nemocnice se po měsících fungování v jiných prostorech vrací na své původní místo, do pavilonu E. Tam po byli dobu rekonstrukce interny dočasně umístěni právě její pacienti, zatímco dětští nemocní do ambulance docházeli do pavilonu D.


ČTK o tom informovala mluvčí Nemocnice Nymburk Pavlína Stránská.

„Přestěhování dětské ambulance je důkazem, že kompletní rekonstrukce pavilonů B, C a D pokračuje tak, jak má, a že se postupně chýlí ke svému závěru. Provoz nemocnice se díky tomu vrátí do zcela běžného provozu. Na naše nejmenší pacienty čeká v dětské ambulanci v pavilonu E sice ne zcela nové, ale rozhodně příjemné prostředí, které jsme se jim snažili zútulnit,“ uvedla ředitelka nemocnice Alena Havelková. Otevření dětské ambulance na původním místě je v krátké době již druhý krok k rozložení jednotlivých ambulancí tak, jak byli pacienti zvyklí před spuštěním rekonstrukce. S počátkem dubna letošního roku se vrátily interní ambulance do pavilonu C.

Rekonstrukce interny, v jejímž závěru bude mít 60 standardních lůžek, vyjde na zhruba 24 milionů korun a bude pokračovat až do konce května. Jediným investorem je město Nymburk.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?