Doktorfest 25.–26. 5. 2018

25. 5. 2018 11:20
přidejte názor
Autor: Redakce

Renomovaní lékaři z celé České republiky zahrají se svými kapelami od bigbítu až po rockové balady v rámci 6. ročníku dobročinného hudebního festivalu Doktorfest 2018 v Písecké bráně v Praze. Vstup na festival je dobrovolný a výtěžek pořadatelé věnují organizaci Zdravotní klaun.




Doktorfest prezentuje málo známé aktivity lékařů, kteří se věnují hudební tvorbě, zprostředkovává kulturní setkání mezi lékaři-umělci a širokou veřejností, čímž boří zažité bariéry mezi pacienty a lékaři. Doktorfest dále každoročně dává prostor pro prezentaci jedné neziskové organizaci, která se angažuje v tématu zlepšování podmínek zdravotní a sociální péče.
Celkový výtěžek benefice půjde v roce 2018 ve prospěch aktivit organizace Zdravotní klaun, která přináší humor a radost hospitalizovaným dětem, geriatrickým pacientům a dalším nemocným. Součástí programu festivalu jsou každoročně osvětové a tvůrčí dílny pro rodiče s dětmi. Přítomen bude například i vůz Pražské záchranné služby, který bude poskytovat instruktáže první pomoci.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?