Názor k článku Hematom může být banální i velmi vážný problém. Záleží hlavně na jeho umístění od Jurin Sen Jo - Již nějakou dobu mě bolí práva dolní kocetina,...

Jurin Sen Jo (neregistrovaný)

Již nějakou dobu mě bolí práva dolní kocetina, zejména od kyčle ke kolenu.
Některé noci se budím co hodinu, nesnesitelnou bolesti, a hledám nové a nové pozice ve kterých se aspoň trochu vyspím.
Před dvěma měsíci jsem si všimla menších hematomů na čelní straně stehen mezi kyčlí a kolenem.
Takže jsem si začala dávat studene zabaly dolních končetin. Teipovala jsme si kyčelní klouby a po pár dnech jsem teipy sjimala dolů a v ten samý čas jsem viděl jak se mi na vnitřní straně stehen u kolena udělal ve mžiknuti oka, dlouhý cca 15cm a široký 5cm, hematom. Poté přišly v místě vzniku jakési mikro křeče, takové zatuhnuti v oblasti kolenich jamkách. Za pár minut přišla další křeč tentokrát na druhém stěnu tentokrát sice menší, ale křeč byla jiná, zároveň vznikl menší hematom. Stálé je cítit, křeče a hematom zároveň jsem nikdy v životě neměla a ani neviděla. Co ti můžu způsobovat?
Vitamíny a minerály mi chyběly dlouhodobě, ale vitamíny jako, K a kyselinu listovou pravidelně užívání vitamin C. Neb vím , že na to trpím.
Je mi 39 let jsem dva a půl roku na mateřské, ale stále i dvakrát do týdne jdu do práce, takže se dostatečně pohybují. Nadváhu již nemám,od porodu jsem zhubla 27 kilo za dva a půl roku. Jsem aktivní člověk. V minulosti mnoho uráží právě končetin ať horních tak i dolních. Od 15 kdy jsem měla stafylokoka, trpím na klouby celkově. Revma i revmatická horeckova ataka.

Děkuji za názor.