Hlasujte pro Sestru mého srdce v 19. ročníku soutěže Sestra roku

20. 3. 2019 14:54
přidejte názor
Autor: Redakce
Využijte poslední možnost k zapojení do hlasování v kategorii Sestra mého srdce, což je ocenění udělované veřejností.


Vítěze této kategorie lze vybírat ze sedmi finalistek všech vyhlašovaných kategorií, které vybrala odborná porota, a jedné držitelky Čestného ocenění za celoživotní dílo v ošetřovatelství. Každý hlasující může udělit hlas právě jedné finalistce. Vítězkou hlasování se stane ta finalistka, která v celkovém součtu získá největší počet hlasů. K hlasování využijte webové stránky soutěže Sestra roku: https://sestraroku.zdravi.euro.cz/

Soutěž Sestra roku je tradiční událostí, která je koncipována jako poděkování sestrám a dalším nelékařským zdravotnickým pracovníkům za jejich mimořádnou a zodpovědnou práci. Záštitu nad touto prestižní soutěží již tradičně převzaly Dagmar Havlová za Nadaci Dagmar a Václava Havlových VIZE 97, Ministerstvo zdravotnictví ČR, Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR. Odborným garantem soutěže je Česká asociace sester.


Vydavatelství Mladá fronta, divize Medical Services vyhlásily hlasování v kategorii Sestra mého srdce v rámci 19. ročníku soutěže Sestra roku. Slavnostní galavečer a předání cen Sestra roku 2018 se bude poprvé konat 28. března 2019 v prostorách Kina Lucerna v Praze. V programu vystoupí Aneta Langerová. Moderovat bude Libor Bouček.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?