International symposium of gastroenterology opět v Praze

16. 6. 2014 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce

10th international symposium of gastroenterology (ISG) proběhlo ve dnech 12.–14. června v hotelu Intercontinental Prague.




Sympozium zaměřené na řešení aktuálních otázek v gastroenterologii a hepatologii organizovala společnost PRO. MED. CS Praha a. s. ve spolupráci s Českou gastroenterologickou společností ČLS JEP (ČGS) a Českou hepatologickou společností ČLS JEP (ČHS). Garanty odborného programu byli předseda ČGS prof. MUDr. Julius Špičák, CSc., a prof. MUDr. Petr Hůlek, CSc., z ČHS. Přednášky byly doplněny ukázkami endoskopických metod v přímém přenosu z operačních sálů Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM) v Praze.
Cílem tohoto mezinárodního sympozia bylo stát se relevantním místem pro setkání gastroenterologů a hepatologů západní, střední a východní Evropy i specialistů z Ruska a zemí střední Asie a poskytnout prostor pro osobní výměnu názorů a poznatků z jejich praxe. ISG je primárně zaměřeno na prezentaci nových způsobů léčby gastrointestinálního systému formou diskutovaných přednášek, posterů a praktických ukázek.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?