Kongres o nepostradatelnosti sester

15. 9. 2016 8:20
přidejte názor
Autor: Redakce
Profesní a odborová unie zdravotnických pracovníků (POUZP) pořádá ve dnech 7. – 8. 10. 2016 již IV. Mezinárodní kongres POUZP s podtitulem „Sestra, nepostradatelná součást českého zdravotnictví“.


V Multifunkční aule GONG v Dolních Vítkovicích v Ostravě zazní v blocích přednášek příspěvky na témata jako například přednemocniční péče, bezpečnost zdravotnického personálu, perioperační, traumatologická a chirurgická péče, intenzivní péče, následná péče, cévní vstupy – ošetřovatelská problematika, posterová sekce VARIA.

Registrační poplatky na kongres činí 1000 Kč pro členy POUZP, členy sekce POUZP a členy SKSaPA. Nečleni a zahraniční účastníci platí 1500 Kč.

Číslo účtu pro platbu registračního poplatku: 27-511250247/0100, do poznámky uveďte jméno a příjmení účastníka/účastníků, aby bylo možné platbu identifikovat a spárovat.

Registrační poplatek zahrnuje oběd, cofee breaky a společenský večer.

Možnost on.line přihlášení k pasivní účasti je do 5. 10. 2016.

Více informací naleznete na: kongres.pouzp.cz

Hlavním organizátorem je předseda POUZP Bc. Tomáš Válek, DiS. (predseda@pouzp.cz), odborný program má na starost Mgr. Kateřina Hašová (hasova@pouzp.cz) a Mgr. Andrea Vylíčilová (vylicilova@pouzp.cz)

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?