Nezapomenutelný večer – benefice pro ČALS

18. 11. 2014 13:38
přidejte názor
Autor: Redakce

Michal Horáček a František Segrado byli hlavními aktéry benefičního koncertu ve prospěch České alzheimerovské společnosti (ČALS).




„Nezapomenutelný večer“ slíbili (a slib dodrželi) Michal Horáček, František Segrado, Lenka Nová, Ruth Horáčková a Ondřej Ruml divákům, kteří se 16. října vydali do divadla La Fabrika na první benefiční koncert ve prospěch České alzheimerovské společnosti. Umělci mimo jiné představili zbrusu nový program hudebního cyklu „Mezi námi“ a proběhl také křest nového alba „Segrado“. Vzniklo v dílně Michala Horáčka a je prvním sólovým počinem zpěváka Františka Segrada. Koncert přenášel Český rozhlas Radiožurnál.
Nepřítomným protagonistou celé akce byl i Petr Hapka. Celoživotní „parťák“ Michala Horáčka se dostavit nemohl, protože právě Alzheimerova choroba již silně narušuje jeho životní pouť. Slavnostním večerem ČALS zviditelnila téma stáří a fakt, že demence není jeho normální součástí. Výtěžek navíc pomůže lidem s demencí i jejich hodně zkoušeným rodinným příslušníkům.

Zleva: Ondřej Ruml, František Segrado, Ruth Horáčková a Michal Horáček.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?