Novou divizi Euro Hub vydavatelství Mladá fronta povede Karel Novotný

31. 1. 2018 7:10
přidejte názor
Autor: Redakce
– Ředitelem nové divize Euro Hub se stal Karel Novotný, který tak rozšířil svoje dosavadní působení ve vydavatelství Mladá fronta, kde od roku 2013 vede divizi Medical Services.


Karel Novotný bude v divizi Euro Hub dále rozvíjet pravidelné odborné i společenské akce a projekty, a to pod značkou týdeníku Euro. Divize Euro Hub bude realizovat v roce 2018 akce jako Euro Business Breakfast, Euro Business Club, Euro Konference, Euro Regional, Euro pro export a Euro Regional pro export. V jejich rámci mají účastníci možnost setkat se s odborníky a potenciálními obchodními partnery z oblasti byznysu, politiky a ekonomiky.

Součástí činnosti divize Euro Hub se staly také všechny eventové aktivity doposud realizované v divizi Medical Services. Jedná se především o desítky odborných akcí určených lékařům a specialistům ve zdravotnictví, dále společenské akce, jako je Ples sester, a soutěž Sestra roku a Lékárník roku.

Úkolem Karla Novotného bude rozvíjení nových obchodních strategií, rozšíření nabídky služeb, realizace nových aktivit a plnění stanovených obchodních cílů.

Obchodní ředitelkou divize Euro Hub se stala Kristína Kupcová, která i nadále povede také obchod divize Medical Services.

Kristína Kupcová

Více o vydavatelství Mladá fronta
Vydavatelství Mladá fronta je moderní vydavatelství s třiasedmdesátiletou tradicí. Vlajkovou lodí vydavatelství je týdeník Euro a portál Euro.cz. Divize Online provozuje také ekonomický web Finance.cz a dalších 20 specializovaných online titulů. Od roku 2010 divize Medical Services nabízí kvalitní komplexní servis ve zdravotnictví. Divize Knihy na trh ročně uvede kolem 200 nových titulů. Portfolio vydavatelství Mladá fronta se od června 2017 významně rozšířilo o řadu titulů, především v segmentu auto-moto, a také sportovních a hobby magazínů. V divizi Dětské tituly začal vycházet nový časopis pro nejmenší děti Puntík. Vydavatelství Mladá fronta svými produkty osloví 5 052 735 lidí v České republice.

Kontakt
Mgr. Pavlína Míčová
PR Manager
Mladá fronta a. s.
Mezi Vodami 1952/9, Praha 4
tel. +420 225 276 484
e-mail: micova@mf.cz
web: www.mf.cz

1)
poznámka

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?