Partners

29. 9. 2016 16:09
přidejte názor
Autor: Redakce

Mgr. Zuzana Kolbasová, MBA, se letos stala partnerem Urbášek & Partners.




Po 12 letech ve vrcholovém managementu v mezinárodních společnostech EUROCLINICUM Group a VAMED MEDITERRA Group bude nyní v advokátní kanceláři Urbášek & Partners zodpovědná za obchodní administrativu a lidské zdroje.
V právní praxi se zaměří na fúze a akvizice, pracovní či medicínské právo a právo obchodních společností. „Zuzana Kolbasová je zkušeným, obchodně smýšlejícím profesionálem orientovaným na čísla. Je více byznysmenem než prostým advokátem a HR odborníkem. Jsou jí vlastní principy finančního řízení i obecného managementu, má hluboké znalosti v oblasti zdravotnictví, jeho financování i v medicínském právu. Má analytický přístup k podnikání, je zkušeným vyjednavačem a silným vůdcem,“ uvedl k jejímu nástupu do funkce Mgr. Vratislav Urbášek.

Mgr. Kolbasová působila v letech 2005–2010 v EUROCLINICUM Group, kde byla členem představenstva mateřské společnosti a vedla právní agendu včetně nových akvizic, fúzí, pracovního práva, zdravotnického práva, vedení občansko-právních sporů, práva k nemovitostem a práva obchodních smluv a zároveň byla odpovědná za kompletní vedení personální a mzdové agendy pro 1100 zaměstnanců holdingu. Mezi roky 2011 a 2016 působila ve VAMED MEDITERRA Group na pozici Vice-President HR&Law, kde vedla právní agendy včetně akvizic, fúzí, pracovního práva, zdravotního práva, soudní a sporové agendy, nemovitostního práva a práva obchodních společností. Mezi její kompetence patřila i agenda lidských zdrojů a mzdové agendy pro 2200 zaměstnanců skupiny.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?