PF 2017

22. 12. 2016 8:30
přidejte názor
Autor: Redakce
Časopis Zdravotnictví a medicína přeje svým čtenářům krásné Vánoce a vše dobré v novém roce.


Vážení a milí čtenáři,

přemýšlím, kde vás letošní poslední číslo Zdravotnictví a medicíny asi dostihlo. Vzhledem k rozmanité škále našich čtenářů (jak jsme se dozvěděli z nedávného průzkumu čtenosti našeho časopisu) si představuji všechny ty pracovny, vyšetřovny, lékařské pokoje, sesterny, ordinace, kanceláře a pracovny, tisíce výhledů z jejich oken, kde ulevujete očím, když už je čtení nebo práce moc. A hodně práce bývá často - tisíce pacientů, stovky operací, převazů, injekcí, vizit, vyšetření, náročných (obchodních) porad a jednání, (ne)vyplněných formulářů, nedořešených problémů, restů, přednášek a prezentací. Za celou redakci časopisu Zdravotnictví a medicína vám přeji, aby vám vaše náročná, někdy únavně stejná, jindy úplně nová, zodpovědná a smysluplná práce dělala v příštím roce radost.

Ráda bych poděkovala členům naší redakční rady a všem dalším spoluautorům z řad odborné veřejnosti, kteří se celý rok pilně podíleli na textech, které v časopise vyšly. Děkuji také všem našim partnerům, bez jejichž neutuchající podpory se jako tištěné médium neobejdeme. A velký dík patří členům redakce, kteří pro vás celý rok s pečlivostí psali, redigovali a graficky upravovali články a spolu s vámi se každý měsíc radovali z dalšího čísla Zdravotnictví a medicína.

Milí čtenáři, přeji vám krásné Vánoce a ať na svých cestách v příštím roce naberete nové cenné zkušenosti, ať se těšíte z bezpečí trvalých vztahů i jiskrou těch nových, hřejete v srdci lásku a jste zdraví.

Vaše Petra Klusáková

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?