Ples sester opět na Žofíně

25. 5. 2018 11:20
přidejte názor
Autor: Redakce

V pátek 16. března 2018 se v pražském paláci Žofín konal reprezentační Ples sester, který pro Českou asociaci sester pořádala divize Medical Services vydavatelství Mladá fronta.
Jako vždy se jednalo o radostnou událost, jejímž cílem bylo především pobavit a rozptýlit. A právě zdravotní sestry a nelékařský zdravotnický personál potřebují vzhledem ke svému náročnému povolání rozptýlení vrchovatě. Záštitu poskytli Martina Šochmanová, prezidentka České asociace sester, a Adam Vojtěch, ministr zdravotnictví ČR. Ředitel divize Medical Services Karel Novotný předal na akci finanční výtěžek z dražby zlaté mince BH Securities a částečný výtěžek z tomboly Jihočeskému dětskému centru ve Strakonicích. Finalisté StarDance Dana Batulková a Jan Onder zahájili ples svým tanečním vystoupením. O hudební doprovod se, kromě skvělé kapely Golden Big Band Prague, postarali i David Deyl a Jožka Šmukař s kapelou. Celým večerem provázel Petr Rychlý.
Královnou plesu se stala Mgr.
Veronika Hauerová z VFN v Praze. Partnery Plesu sester byly společnosti B. Braun Medical, BHS, Bonno, Cadenza, Dr. Max, LINET, SATUM Czech, Renomia Benefit, Všeobecná zdravotní pojišťovna, Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR a Hlavní město Praha. Ceny do tomboly věnovaly společnosti Dr. Max, Mladá fronta, a.s., a Penzion Bed & Bike Prachatice.




Moderátor večera Petr Rychlý
Radek Lacko s doprovodem, Kristína Kupcová, Martina Šochmanová, Karel Novotný, Peter Diľ a Jan Mašek
Martina Šochmanová, Radek Lacko, čerstvě zvolená královna plesu Veronika Hauerová, Petr Fiot, Jan Pirk, Peter Diľ a Martin Kalina
Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch hostům také zazpíval

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?