Pokřtěn „Jídelníček kojenců a malých dětí“

16. 6. 2014 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce

Autor MUDr. Martin Gregora, zástupci vydavatelství Grada, známá moderátorka i maminky s malými dětmi se zúčastnili křtu dalšího vydání knihy „Jídelníček kojenců a malých dětí“.




Orientace ve změti výživových doporučení

Křest „kuchařky“ pro nejmenší proběhl na samém konci května v příjemném prostředí pražské kavárny Choco Café U Klimenta. Martin Gregora dokázal v sedmi kapitolách této navýsost praktické knihy srozumitelně a přehledně poskytnout nejdůležitější informace, rady a doporučení pro přípravu racionální dětské stravy. Velmi ochotně a srozumitelně zodpovídal dotazy moderátorky i přítomných maminek a přiznal se, že motivací k napsání mu byla jeho praxe pediatra a touha pomoci dezorientovaným rodičům vyznat se ve změti různých výživových doporučení.
Šéfredaktorka redakce psychiatrie, psychologie a zdraví nakladatelství Grada Gabriela Plicková se svěřila, že u obou svých synů sledovala nové trendy ve výživě, a tudíž je ráda, že se odborník, jakým MUDr. Gregora je, tomuto tématu věnuje a čtenáři mají možnost využít autorovy odborné i rodičovské zkušenosti.

Kabelkový formát

Kmotrou knihy se stala moderátorka Gabriela Partyšová. Prozradila, že jejímu synovi chutnaly příkrmy a že knihu určitě ještě využije, jelikož by si přála dalšího potomka. Také se kriticky zmínila o různých neověřených informacích k výživě dostupných na internetu. Ocenila, že se v dnešní době ještě stále vydávají knihy, a vyzdvihla praktický „kabelkový“ formát této publikace.

MUDr. Martin Gregora a Gabriela Partyšová.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?