Pomáhají nové zákony českému zdravotnictví?

11. 10. 2012 8:30
přidejte názor
Autor: Redakce
Medical Services, divize zdravotnických titulů Mladé fronty, společně se společností DDeM vás zve na odbornou konferenci na téma „Pomáhají nové zákony českému zdravotnictví?“. Akce se uskuteční 12. října v dopoledních hodinách v prostorách vinárny Obecního domu v Praze.


Cílem setkání je diskutovat o otázkách aktuálního stavu legislativy ve zdravotnictví, co přinesly či přinesou změny zákona o zdravotních službách, zákona o specifických zdravotních službách, zákona o regulaci reklamy, zákona o všeobecném zdravotním pojištění a vyhlášky o změně lázeňské péče.

Dále se budou probírat témata jako zkušenosti s novými povinnostmi a sankcemi, kterými jsou vystaveni lékaři, jak nová legislativa změní přístup farmaceutických firem ke komunikaci s lékaři nebo co jsou možné přínosy a negativa zpřísnění regulace farmaceutických firem.

Program konference:

Pomáhají nové zákony českému zdravotnictví? - program

Pozvánku najdete ZDE.

Další informace a přihlášku naleznete na www.medical-services.cz nebo ZDE.

Mezi řečníky vystoupí JUDr. Pavel Zajíc, advokátní kancelář Kubica, Zajíc a partneři, MUDr. Zdeněk Mrozek, Ph.D., viceprezident České lékařské komory, prof. MUDr. Štěpán Svačina, DrSc., MBA, přednosta III. interní kliniky 1. LF UK a VFN v Praze a člen předsednictva ČLS JEP, Ing. Ladislav Friedrich, CSc., generální ředitel Oborové zdravotní pojišťovny zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví, Mgr. Jakub Dvořáček, výkonný ředitel Asociace inovativního farmaceutického průmyslu (AIFP), MUDr. Pavel Březovský, MBA , ředitel Státního ústavu pro kontrolu léčiv (SÚKL), MUDr. Jana Vojtíšková, Společnost všeobecného lékařství ČLS JEP, Karel Hrkal, prezident Unie Roska a Mgr. Jana Drexlerová, ředitelka sítě MAMMA HELP center.

Konference proběhne 12. října od 9.00 do 13.30 hod. v prostorách Vinárny Obecního domu v Praze, náměstí Republiky 5, Praha 1.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?