Pozvání na odborné sympozium Omyly, jistoty a nejistoty ve vnitřním lékařství

1. 12. 2017 7:13
přidejte názor
Autor: Redakce
U příležitosti vydání nového čísla časopisu Postgraduální medicína Vás zveme na odborné sympozium Omyly, jistoty a nejistoty ve vnitřním lékařství. Akce je akreditována v rámci celoživotního vzdělávání ČLK 5 kredity.


Vážení lékaři,

rádi bychom Vás pozvali na odborné sympozium, konané u příležitosti vydání nového čísla časopisu Postgraduální medicína s tématem Omyly, jistoty a nejistoty ve vnitřním lékařství. Akce je akreditována v rámci celoživotního vzdělávání ČLK 5 kredity.

Sympozium jež je inspirované odbornými články časopisu s touto tematikou se bude konat v úterý 12.12.2017 v odpoledních hodinách v Hotelu Courtyard by Marriott (Lucemburská 46, 130 00, Praha 3). Registrace a vstup do konferenční místnosti bude možný od 13.30 hodin. Samotný odborný program oficiálně zahájí ve 14.00 hodin garant odborného programu prof. MUDr. Richard Češka, CSc., FACP, FEFIM, předseda České internistické společnosti. Těšit se můžete vyjma odborných přednášek také na příjemné prostředí moderního hotelu s dobrou dostupností, občerstvení a tombolu o tematické publikace. Kompletní program i odkaz na registraci naleznete zdezadejte název webu.

1)
poznámka

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?