Pozvánka na konferenci

7. 4. 2013 16:34
přidejte názor
Autor: Redakce
Fakulta biomedicínskeho inženýrství ČVUT pořádá ve dnech 11. až 12. dubna mezinárodní sympozium Obézní pacient v interdisciplinárním pohledu. Sympozium je organizováno v rámci projektů OPVK Spolupráce 21. stoleti a Mezinárodni spolupráce na FBMI ČVUT.


Čtvrteční program se uskuteční v prostorách Fakulty biomedicínského inženýrství prostřednictvím telemostu, který propojí přednášející odborníky z 5 zemí a 2 kontinentů (Česko, Slovensko, Švédsko, Norsko a Filipíny), Páteční program, připravený ve spolupráci se spolecnosti STOB, proběhne v prostorách Kliniky rehabilitačního lékařství 1. LF UK na Albertově.

Přihlášku a další informace naleznete na: www.obezni.cz.

V sobotu 13. dubna v 16.30 se v rámci veletrhu For Family v Pražském veletržním areálu PVA EXPO v Letňanech uskuteční křest nové knížky Nebezpečný svět kalorií. Autory publikace jsou prof. MUDr. Rajko Doleček, doc. MUDr. Leoš Středa a MUDr. Kateřina Cajthamlová.

Nebezpečný svět kalorií dr. Rajko Dolečka patřil v 70 a 80. letech mezi populární publikace, kniha vyšla ve statisícových nákladech a měla i svůj stejnojmenný televizní pořad. Nyní přichází znovu na trh, tentokrát jako pohled 3 lékařů. Publikace o 400 stranách zahrnuje rozmanité dietní předpisy včetně hodnocení diet a shrnuje informace o způsobech hubnutí. Vydavatelem je Ikar (Euromedia).

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?