Pozvánka na mezinárodní konferenci o koktavosti

8. 10. 2013 10:06
přidejte názor
Autor: Redakce
Již 11. ročník konference u příležitosti Mezinárodního dne porozumění koktavosti se bude konat 25. října v Brně. Jejím cíle je seznámit odbornou, ale i širokou veřejnost s nejnovějšími poznatky v oblasti poruch plynulosti řeči a možnostech terapie.

Občanské sdružení LOGO ve spolupráci se Soukromou klinikou LOGO, s. r. o., a Českou asociací pro koktavost každoročně pořádá konferenci při příležitosti Mezinárodního dne porozumění koktavosti (International stuttering awareness day).

PaedDr.Ilona Kejklíčková, Ph.D., z kliniky LOGO bude hovořit na téma problematiky poruch plynulosti řeči ve vzdělávání a zákonodárství, klinický psycholog a psychoterapeut Mgr. Martin Halíř o technikách terapie u psychosomatických projevů koktavosti, metody muzikoterapie u osob postižených koktavostí probere předseda Muzikoterapeutické asociace České republiky Mgr. Matěj Lipský.

Konference získala záštitu Velvyslanectví Japonska v České republice a jako zahraniční hosté vystoupí japonští odborníci na problematiku koktavosti. Oživením jistě bude příspěvek senátora Tomia Okamury o jeho vlastních zkušenostech s poruchami plynulosti řeči a jejich řešení. Prezentována bude japonská kultura a účastníci také ochutnají tradiční japonské pokrmy.

Konference se koná 25. října od 9.00 do 17.00 hodin v Kongresovém centru Veletrhů Brno.

Další informace: www.denkoktavosti.cz

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?