Prádelna Kyselý - tradice v nejmodernějším provedení

24. 3. 2015 8:36
přidejte názor
Autor: Redakce

Prádelna Kyselý, a. s., nabízí komplexní prádelenské služby splňující požadavky nejnáročnějších zákazníků. Mezi ně patří i zdravotnická zařízení.




Kvalita a rychlost 365 dní v roce

Akciová společnost Prádelna Kyselý je pokračovatelem firmy Jan Kyselý. Ta byla založena již v roce 1991 jako vůbec první soukromá prádelna v České republice a od té doby prošla velmi dynamickým rozvojem. V současnosti patří mezi několik nejvýznamnějších a nejmodernějších prádelen u nás, stále se rozvíjí, inovuje a zvyšuje kvalitu svých služeb v intencích nejnovějších světových trendů. Bez zajímavosti není, že jde o ryze český rodinný podnik, nyní provozovaný již ve druhé generaci. Ve Vlašimi, hlavním sídle firmy, prádelna zaměstnává více než sto lidí z města i širokého okolí. Vlašim je zároveň i z hlediska služeb velmi strategicky položené místo, poloha uprostřed Čech a v blízkosti sjezdu dálnice D1 umožňuje výhodné logistické plánování a geograficky rozsáhlou oblast působnosti. Vlastní distribuční sklad v Praze navíc zaručuje bezproblémové zásobování pražských zákazníků i pružné reakce na jejich mimořádná přání a požadavky. Samozřejmostí tak jsou operativní dodávky prádla po všechny dny v roce. Praní probíhá s využitím vysoce efektivních a zároveň šetrných postupů. Díky špičkové technologii a nejmodernějšímu strojnímu vybavení tu šetří prádlo, ale i životní prostředí. Podnik je držitelem certifikátů ISO 9001, ISO 14001 týkajících se řízení jakosti a ekologie. Jako první prádelna ve střední a východní Evropě získal certifikát RABC EN 14065, který zaručuje špičkovou hygienu díky řízenému systému kontroly biokontaminace v průběhu celého procesu. Kvalitu praní a šetrné zacházení s prád lem pravidelně testuje Textilní zkušební ústav v Brně.

Pronájem a čipování prádla

Rostoucí konkurenční výhodou Prádelny Kyselý je i rozšiřující se systém pronájmu stolního, ložního a froté prádla a pracovních oděvů. Půjčit, prát a udržovat v bezvadném stavu tu jsou schopni prakticky všechen textil používaný v ambulantních i lůžkových zdravotnických zařízeních. To je služba, s níž lze významně ušetřit vlastní finanční prostředky vynakládané na pořizování nového prádla. Prádlo i pracovní oděvy „k pronájmu“ nabízejí k výběru v široké škále modelů, barev a vzorů. Aby nedocházelo ani v rámci jedné dodávky vypraného prádla stejnému odběrateli k nepříjemným záměnám kusů, nabízejí čipování prádla, což je v současnosti vůbec nejmodernější metoda sledování oběhu prádla. Mezi velké a velmi spokojené zákazníky Prádelny Kyselý již tradičně patří například Psychiatrická nemocnice Bohnice, Nemocnice Rudolfa a Stefanie, a. s., v Benešově nebo Rehabilitační ústav v Kladrubech. Výsledky práce Prádelny Kyselý oceňují i tak nároční zákazníci, jako jsou hotel Kempinski Hybernska Prague, Hotel Sheraton či Hotel Kings Court, pekárna Benea Benešov nebo provoz RABBIT Trhový Štěpánov.

**

Více informací na: www.pradelna.cz

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?