Přijďte si užít Office NIGHT Mladé fronty!

12. 10. 2015 0:01
přidejte názor
Autor: Redakce
„V práci nepracujeme. V práci žijeme“ – to je motto akce Office NIGHT, kterou pořádá vydavatelství Mladá fronta ve čtvrtek 15. října.


Jedinečná městská akce, která proběhne v prostorách Holešovické tržnice a v ArtGen Office Gallery od 18 do 22 hodin, je určená pro širokou veřejnost. Podobné „urban“ akce jsou stále populárnější v západních metropolích, aktuálně například v Londýně. Jde v nich o mix inteligentní zábavy a inspirace pro kariéru.

Festival moderuje Leoš Mareš.

V hlavním hudebním programu Office NIGHT vystoupí s kapelou B-Side Band charismatický zpěvák a herec Vojtěch Dyk, který se také stal tváří podzimní ForMen Fashion Bible. Tento obsažný průvodce světem mužské módy bude během business-lifestyle festivalu Office NIGHT také slavnostně pokřtěn.

Festival Office NIGHT je ušitý na míru všem čtenářům ekonomických a lifestylových titulů vydavatelství Mladá fronta. Návštěvníci si vedle Vojty Dyka budou moci poslechnout další skvělé interprety jako Debbi a Xaviera Baumaxu. Koncerty doplní několik vystoupení kreativní formace Cirkus trochu jinak. V prostorách hi-tech budovy Gen budou představeny nové kolekce módních značek. Čeká vás i Dream Team přednášejících, který vystoupí v budově Art.

Za centrum komplexní medicíny Hnízdo zdraví bude hovořit lékař proslavený svými poznatky v oblasti psychosomatiky Jan Hnízdil. Vyslechnete si i výjimečného manažera Jana Mühlfeita, který byl do loňského roku šéfem evropského Microsoftu. Také se můžete přihlásit na přednášku výjimečného školitele Ivo Tomana, zakladatele nadnárodní firmy Taxus International, který proškolil tisíce obchodníků. Vstupenky na přednášky řečníků je možné zakoupit zde: http://www.officenight.cz/prednasky Návštěvníci se budou moci pobavit focením s populárním Fotonautem. V areálu festivalu bude také mnoho stánků se skvělým občerstvením. Vstup na akci je zdarma. Registrujte se zde: http://www.officenight.cz/soutez/

Více o festivalu najdete na www.officenight.cz

Informace o ArtGen Office Gallery

ArtGen Office Gallery je netradiční architektonický projekt dvou administrativních budov Art a Gen v pražských Holešovicích. Je ojedinělý nejen výjimečnou architekturou a strategickou polohou v těsné blízkosti historického centra Prahy, ale i blízkým spojením s uměním. Interiéry neslouží pouze jako administrativní prostory, nýbrž fungují také jako galerie, ve které jsou vystavována díla především českých, ale i zahraničních umělců nebo realizovány módní přehlídky či vernisáže.

Více informací naleznete na internetových stránkách projektu www.artgen.cz

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?