Rada města vyhlásila výběrové řízení na jednatele nemocnice

13. 8. 2015 8:29
přidejte názor
Autor: Redakce
Nový jednatel Nemocnice Nymburk by měl do funkce nastoupit na počátku listopadu letošního roku. Výběrové řízení vyhlásila Rada města Nymburk jako jediný společník obchodní společnosti Nemocnice Nymburk s. r. o. při výkonu působnosti valné hromady.


Jak uvedla mluvčí nemocnice Pavlína Stránská, mezi základní požadavky, které musí uchazeč splňovat, patří vysokoškolské vzdělání v oblasti ekonomie, práva nebo lékařství, minimálně pětiletá praxe ve vedoucí pozici, tříletá zkušenost s provozem zdravotnického zařízení, komunikační, prezentační a vyjednávací schopnosti, časová flexibilita a odolnost proti stresu. Zároveň je nezbytné, aby disponoval znalostmi obecně závazných právních předpisů souvisejících s vykonávanou funkcí, občanskou a morální bezúhonností.

Termín pro podání přihlášek do výběrového řízení je 18. září 2015. Další kolo – ústní pohovor – bude následovat pravděpodobně v průběhu měsíce října. Veškeré podrobné informace o formě a místu podání přihlášek a jejich nezbytných součástí, najdou zájemci na webových stránkách: http://www.nemnbk.cz/jednatel-nemocnice-nymburk-s-r-o/

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?