Ředitel Homolky odchází

14. 9. 2006 9:52
přidejte názor
Autor: Redakce
Dlouholetý ředitel Nemocnice Na Homolce Oldřich Šubrt se vzdal své funkce. Důvodem je jeho odchod do soukromé sféry. Své managerské schopnosti nyní Šubrt využije jako předseda představenstva a generální ředitel soukromého nemocničního řetězce Euromednet, kam nastupuje začátkem října. Prozatímním řízením nemocnice bude pověřen primář neurochirurgie Vladimír Dbalý...


„Za 15 let působení vybudoval ředitel Šubrt ve spolupráci s vrcholným managementem a zaměstnanci jedno z nejúspěšnějších zdravotnických zařízení v České republice, trvale ekonomicky stabilní instituci s širokým rozsahem specializovaných zdravotnických služeb a důraznou orientací na kvalitu péče,“ uvedla mluvčí Homolky. Nemocnice Na Homolce se v žebříčcích kvality trvale prosazovala na prvním místě. Letos Oldřich Šubrt získal ocenění pro nejlepšího managera ve zdravotnictví.

Své managerské schopnosti nyní Šubrt využije jako předseda představenstva a generální ředitel soukromého nemocničního řetězce Euromednet, kam nastupuje začátkem října.

Ministertvo uvedlo, že v nejbližší době vypíše výběrové řízení na nového ředitele.

(iso), www.Zdravi.Euro.cz

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?