Salzburské lékařské semináře

27. 5. 2015 9:29
přidejte názor
Autor: Redakce

Lékaři a lékařky se opět mohou hlásit na prestižní Salzburské lékařské semináře, které se budou konat v roce 2015. Ještě do 31. května je možné podat přihlášku.




Semináře probíhají v rámci mezinárodního vzdělávacího programu Open Medical Institute, který realizuje American Austrian Foundation. Na seminářích přednášejí špičkoví odborníci z amerických a rakouských univerzit a odborných institucí a zúčastňují se jich lékaři z více než 30 zemí. Seminářů se již zúčastnilo téměř 800 lékařů z České republiky. Výbor dobré vůle - Nadace Olgy Havlové koordinuje program v ČR. Do 31. května probíhá přihlašování na tyto semináře: Family Medicine, ME; Neurosurgery; International Atherosclerosis Society/Weill Cornell Seminar in Lipid Metabolism; Diagnostic Imaging; Medical Education, CME; Cardiology; Psychiatry; Cardiac Surgery; Oncology B : Soft Tissue, Bone and Skin Malignancies, CME; Diabetes.
Všechny uvedené semináře proběhnou ve 2. pololetí letošního roku.
Podmínky účasti na seminářích jsou lékařské vzdělání a praxe v oboru, dobrá znalost angličtiny, ochota šířit získané informace dále a dodání povinných dokumentů (CV v AJ, fotografie, kopie diplomu). Přihlašování probíhá pouze on-line na: platform.aaf-online.org.
Organizátoři hradí účastníkům veškeré náklady, účastník si hradí sám pouze cestu do a ze Salzburgu. Výběr účastníků probíhá v Salzburgu a realizuje ho Open Medical Institute. Absolventi seminářů se mohou hlásit na stáže v nemocnicích v Rakousku.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?