Shelby by ALAVIS – Shelby Pro imunitu, Shelby Pro klid a Shelby Pro klouby

14. 4. 2016 0:01
přidejte názor
Autor: Redakce
Přípravky řady Shelby by ALAVIS jsou určeny pro lepší imunitu, pro zklidnění při stresových situacích a pro zdraví kloubů.


Shelby by ALAVIS je řada produktů inspirována velmi emotivním příběhem fenky německého ovčáka Shelby, která zachránila celou rodinu před otravou oxidem uhelnatým. Na její počest vznikla řada přípravků Shelby, neboť každý pes je pro nás hrdina a zaslouží si jen to nejlepší.

Shelby Pro imunitu obsahuje patentovanou látku EpiCor, což jsou speciální metodou sušené fermentované kvasnice, které aktivují imunitní systém psa, a ten se poté snáze vypořádává s různými infekcemi; rychleji se zotavuje z různých nachlazeních a virových onemocněních a je u něj sníženo riziko infekce. Tento přípravek je vhodný zejména v tomto sychravém počasí pro zvýšení imunity psů, jak v rizikových skupinách, tak u starých a starších psů, jejichž imunita je s věkem velmi oslabena. Shelby Pro imunitu navíc podporuje střevní mikroflóru, což má význam nejen pro lepší obranyschopnost organismu, ale i pro lepší trávení.

Shelby Pro klid obsahuje speciální mléčnou bílkovinu z kolostra, která navozuje pocit klidu a bezpečí, stejně tak, jak je tomu u kojených mláďat, které se u své matky cítí velmi bezpečně. Tento přípravek je určen pro psy, kteří mají problémy s nervozitou či odloučením, když jejich páníčci odejdou do práce, při nervozitě z cestování, z návštěv veterináře, při bouřkách a samozřejmě také na konci roku při vánočních a silvestrovských ohňostrojích. Shelby Pro klid zlepšuje odolnost proti stresu a snižuje projevy stresu bez vedlejších účinků jako je ospalost, apatie či letargie.

Shelby Pro klouby je určený k regeneraci pohybového aparátu psů a obsahuje rybí kolageny, které v ostatních přípravcích nenajdete. Shelby Pro klouby obsahuje dva druhy rybího kolagenu typu I a II a k tomu obsahuje ještě nativní kuřecí kolagen. Přípravek je navíc obohacen o chondroprotektivní látky glukosamin sulfát, chondroitin sulfát, kyselinu hyalurovnou a nechybí ani vitamin C. Rybí kolagen je velmi kvalitní a z důvodu vysoké ceny jej ostatní firmy do přípravků nepřidávají a volí levnější méně kvalitní kolageny. V přípravku Shelby Pro klouby je tento vysoce kvalitní rybí kolagen.

Unknown media type: gallery

Na závěr Vám můžeme přislíbit Shelby Pro srst, který se v blízké době objeví na našem trhu a bude obsahovat olej z lososa v kombinaci s minerálními látkami (zinek a selen) a vitaminy (vit. A, vit. D3, vit. E a vit. H). Shelby Pro srst je pro lepší kvalitu kůže a srsti a je vhodný jej podávat při kožních potížích.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?