Slavnostní křest

19. 10. 2016 10:57
přidejte názor
Autor: Redakce

Klinická psycholožka Laura Janáčková si udělala radost k životnímu jubileu. V literární kavárně pražského Knihkupectví Academia pokřtila svou novou knihu „Poznej muže beze slov“.




„Řekla jsem si, že bych měla zhodnotit svůj dosavadní život a vysvětlit, proč jsem tu knihu vlastně napsala,“ řekla autorka úvodem. „Jak víte, všichni píšou o sobě. V první knize jsem podala návod, jak být ženou-potvorou, což samozřejmě vypovídalo o mém životě. A moje první manželství skončilo. V další knize jsem opět psala o sobě. Radila jsem, jak být ta jedna jediná mužova milenka. Samozřejmě jsem tím řešila svého druhého manžela. Člověk dozraje a časem přijde na to, jak si správného manžela vybrat, protože muži mne zajímají i v tomto věku. Poznat muže beze slov bych už asi měla umět, zejména když můj muž skoro nemluví. Právě na něm jsem knihu doladila,“ prozradila Laura Janáčková a poděkovala Aleši Čumovi za trefné ilustrace.
K samotnému křtu pak přistoupili zástupci vydavatele Grifart Jan a Lenka Kuchařovi. Kmotrem byl autorčin manžel, neboť jak uvedla, díky němu poznala, že i nenápadný člověk může udělat ženu šťastnou. „Myslím, že manžel sexuoložky a vztahové poradkyně má být někde schovaný, protože je tak vybroušený klenot, že ho nelze ukazovat na veřejnosti,“ podotkl kmotr.

Laura Janáčková

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?