Sokolovská nemocnice zmodernizuje další dvě oddělení

15. 4. 2015 8:12
přidejte názor
Autor: Redakce
Nemocnice v Sokolově chystá modernizaci dalších dvou oddělení. Karlovarský kraj už vybral dodavatele dvou rekonstrukcí, a to gynekologicko-porodnického oddělení a oddělení dlouhodobě nemocných. Dohromady vyjdou zakázky na více než 28 milionů korun, informovala ČTK mluvčí krajského úřadu Jana Pavlíková.


Nemocnice patří kraji, ale provozuje ji soukromá společnost Nemos.

V případě gynekologicko-porodnického oddělení bude revitalizováno čtvrté patro pavilonu E. S nejnižší nabídkovou cenou ve výši 20,9 milionu korun včetně DPH zakázku dostane společnost Jurica.
Revitalizaci třetího patra pavilonu D, kde je oddělení dlouhodobě nemocných, získá SUAS - stavební, která nabídla také nejnižší cenu, 17,5 milionu korun s DPH.

V sokolovské nemocnici také pokračují práce na zateplení pavilonu B, které se dělá průběžně po jednotlivých odděleních a za provozu. Dokončuje se také rekonstrukce očního oddělení. Obě tyto akce byly zahájené už loni.

Karlovarský kraj bude v investicích do krajského zdravotnictví pokračovat a pro letošní rok má na investice v sokolovské nemocnici 50 milionů korun.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?