Soutěž o nejlepšího nelékařského zdravotníka MV ČR

22. 12. 2016 11:08
přidejte názor
Autor: Redakce

Vyhodnocení VI. ročníku soutěže Nejlepší nelékařský zdravotnický pracovník Zdravotnického zařízení Ministerstva vnitra roku 2016 se uskutečnilo v aule Nemocnice Milosrdných sester sv. Karla Boromejského v Praze.




Nejlepším nelékařským zdravotnickým pracovníkem resortní soutěže se stala zdravotní sestra z Karlových Varů Jana Moltašová. V rámci slavnostního odpoledne byl poprvé v historii udělen čestný titul Anděl v modrém a speciální pamětní odznak. Ocenění získaly tři zdravotní sestry ZZ MV: Dana Henzelínová, Eva Hlušičková a Dana Stejskalová, které poskytly první pomoc pacientům přímo ve svých ordinacích v Praze a v Ústí nad Labem. Bez jejich efektivního a bleskového zásahu by pacienti zemřeli. Ocenění za rok 2016 byla nejlepším pracovníkům předána za přítomnosti náměstkyně ministra vnitra a patronky soutěže Mgr. Moniky Pálkové, MPA, generálního ředitele Hasičského záchranného sboru ČR genmjr. Ing. Drahoslava Ryby, ředitele Zdravotnického zařízení MV Mgr. Jana Loušky, ředitele odboru strategie Zdravotní pojišťovny MV JUDr. Miroslava Petráka, náměstka ministra vnitra Mgr. Jiřího Zmatlíka a dalších osobností.

Drahoslav Ryba, Eva Hlušičková, Jan Louška, Monika Boušková (zastupovala maminku Danu Henzelínovou), Monika Pálková, Dana Stejskalová a Miroslav Petrák

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?