Staňte se lékárníkem roku!

12. 2. 2018 7:15
přidejte názor
Autor: Redakce
Vydavatelství Mladá fronta, divize Medical Services a měsíčník Zdravotnictví a medicína vyhlásily 1. ročník soutěže Lékárník roku. Podat přihlášku je možné do 28. února 2018.


Slavnostní vyhlášení vítězů proběhne 19. dubna 2018 v Divadle Hybernia v Praze. Záštitu nad soutěží převzali ministr zdravotnictví Adam Vojtěch a rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima. Cílem soutěže je podpořit diskusi o aktuálním stavu vzdělávání v oboru farmacie, a také o vlastnostech, schopnostech a dovednostech nutných k vykonávání profese lékárníka a farmaceutického asistenta. Široká veřejnost se může seznámit nejen samotnou odbornou profesi lékárníků, ale i nových trendů.

„Stále významnější roli hraje samoléčba, a proto musí lékárník vědět, co v jejím rámci pacientovi doporučit. Lékárník totiž nejen vydává léčiva a další přípravky, ale poskytuje i odborné poradentství,“ řekl Daniel Horák, ředitel generálního partnera Česká lékárna holding a.s., jenž je vlastníkem řetězce lékáren Dr.Max.

1. Lékárník/lékárnice veřejné lékárny

2. Farmaceutický asistent/asistentka

3. Celoživotní přínos v oboru farmacie

4. Můj lékárník/Moje lékárnice

(online hlasování veřejnosti).

Pravidla soutěže naleznete na Lékárník roku

Divize Medical Services se tak stává, vedle tradiční soutěže Sestra roku, vyhlašovatelem a organizátorem další prestižní akce pro odborníky a specialisty ve zdravotnictví.

1)
poznámka

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?