Světový neurologický kongres ve znamení nových technologií

25. 6. 2001 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce
LONDÝN (On-line zpravodajství Zdraví.Euro.cz) - V Londýnském výstavním centru Earls Court proběhl ve dnech 17.-22.6. Světový neurologický kongres. V centrální hale předváděly své nejžhavější novinky nejvýznamnější světové farmaceutické firmy... Samozřejmostí byly všudypřítomné moderní technologie. Možnosti prohlížení webovských stránek a vstupů do složitých, ale přitom uživatelsky přívětivých interaktivních aplikací přímo na stáncích firem jsou udivující. Pro novináře je přichystáno tiskové IT centrum, po jednoduchém zaregistrování získavá každý žurnalista multimediální CD-ROM s kompletními tiskovými materiály a abstrakty přednášek...


které právě probíhaly ve vedlejších konferenčních místnostech. Každý návštěvník kongresu mohl zdarma a libovolně dlouhou dobu prohlížet internetové stránky a měl přístup k elektronické poště.

Vlastní sdělení kongresu byla velmi zajímavá, spol. Serono například uspořádalo první celosvětové zveřejnění výsledků srovnávací studie svého nejmodernějšího přípravku na léčbu roztroušené sklerózy Rebif, jehož evropské launchování začalo v říjnu loňského roku v Budapešti, odkud Zdravotnictví a medicína přinesly rozsáhou reportáž.

I tentokrát se čtenáři mohou těšit na zajímavé informace z londýnského neurologického kongresu, které přineseme v jednom z nejbližších číselZdraví.Euro.cz.

Martin Vaněk,Zdraví.Euro.cz

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?