Tabulka 5
18. 9. 2002 0:00
Tab. 2 – Glykemické indexy potravin |
||
Potravina | GI-G | GI-CH |
burské oříšky pražené, solené | 14 | 20 |
jogurt nízkotučný s cukrem | 14 | 19 |
sójové boby vařené | 18 | 25 |
hrách vařený | 22 | 31 |
třešně | 22 | 31 |
fruktóza | 23 | 32 |
grapefruit syrový | 25 | 35 |
ječmen. krupice vařená | 25 | 35 |
čočka červená vařená | 26 | 37 |
fazole červené vařené | 27 | 38 |
mléko plnotučné | 27 | 38 |
jablka sušená | 29 | 41 |
černé fazole vařené | 30 | 43 |
čočka zelená a hnědá vařená | 30 | 42 |
máslové fazole vařené | 31 | 44 |
meruňky sušené | 31 | 44 |
Potravina | GI-G | GI-CH |
sójové mléko | 31 | 44 |
hrášek vařený | 33 | 47 |
j
|