Tabulka 5
18.09.2002
| Tab. 2 – Glykemické indexy potravin |
||
| Potravina | GI-G | GI-CH |
| burské oříšky pražené, solené | 14 | 20 |
| jogurt nízkotučný s cukrem | 14 | 19 |
| sójové boby vařené | 18 | 25 |
| hrách vařený | 22 | 31 |
| třešně | 22 | 31 |
| fruktóza | 23 | 32 |
| grapefruit syrový | 25 | 35 |
| ječmen. krupice vařená | 25 | 35 |
| čočka červená vařená | 26 | 37 |
| fazole červené vařené | 27 | 38 |
| mléko plnotučné | 27 | 38 |
| jablka sušená | 29 | 41 |
| černé fazole vařené | 30 | 43 |
| čočka zelená a hnědá vařená | 30 | 42 |
| máslové fazole vařené | 31 | 44 |
| meruňky sušené | 31 | 44 |
| Potravina | GI-G | GI-CH |
| sójové mléko | 31 | 44 |
| hrášek vařený | 33 | 47 |
| j
Přidejte svůj názor jako první
| ||