Tabulka 7
18. 9. 2002 0:00
Tab. 3 – Příklad jídelníčku na 3 dny s využitím potravin | ||||||
s nízkými glykemickými indexy |
||||||
Snídaně | Svačina | Oběd | Svačina | Večeře | 2. večeře |
|
rybí pomazánka, | jablko | polévka čočková | obložený žitný | rizoto s masem | hroznové víno |
|
žitný chléb, | kuře na zázvoru, | celozrnný chléb | a houbami, |
|||
rajčata | těstoviny, rajčatový salát | zeleninová obloha |
||||
sýr tavený, | hruška | polévka hovězí | puding | špagety milánské, | grapefruit |
|
zelená paprika, | hov. maso, mrkev s hráškem, | okurka | ||||
kornšpic | brambor |
|||||
müsli s jogurtem | meloun | polévka zeleninová | zeleninový salát, | havířská fazolačka, | jablko |
|
filé
|